Melvin wil aan de slag in de kinderopvang, maar wordt nergens aangenomen

Melvin wil graag een baan in de kinderopvang, maar wordt overal afgewezen. “Je wil niet weten hoe vaak ik al gesolliciteerd heb en hoeveel gesprekken ik al heb gehad. Het leverde me niets op, ik ben al drie jaar werkloos”.

Waar het aan ligt dat weet Melvin niet. “In ieder geval niet aan mijn motivatie. Al sinds ik zelf klein was wilde ik dit werk al gaan doen, ik heb ook gewoon al mijn papieren. Maar toch kom ik niet aan de bak en dat vind ik raar omdat er een groot tekort aan werknemers is. Zeker in de branche waarin ik aan de slag wil”.

Hij besloot zich toen maar te verhuren als als babysitter en zette her en der advertenties. “Maar het gekke is, ook daar werden mijn diensten geweigerd. Vaak pas op het eind, als ik al voor de deur stond. Had men ineens besloten om toch maar niet uit te gaan eten, of er werd gewoon niet open gedaan”.

“Het liefst werk ik met baby’s, die zijn mijn lust en mijn leven. Baby’s en ik hebben een klik, of beter gezegd, ik heb die klik want ik heb eigenlijk nog nooit een baby in het echt gezien. Maar het lijkt me heerlijk om met ze te ravotten en veel plezier te hebben”.

Wilt u Melvin inhuren als oppas? Neem dan contact op met de redactie, zijn volledige naam en adres zijn bij ons bekend.


Disclaimer
Schuiven naar boven