Speciaal zomercarnaval voor mopperende ‘boomers’

De organisatie van het Zomercarnaval in Rotterdam heeft voor de komende editie op 28 en 29 juli a.s. een speciaal carnaval naast het gebruikelijke georganiseerd voor mopperende mannen van 75 jaar en ouder. Dat maakten zij vandaag bekend op de traditionele persconferentie aan de vooravond van het feest.

 

“We hebben dit speciaal gedaan om een hoop ellende te voorkomen, ” aldus Jeffrey Woensdag van het Zomercarnaval. “Al sinds het begin van het festival komen er klachten binnen over van alles en nog wat. Opvallend vaak komen de klachten van mannen van 75 jaar en ouder. Om dit voor te zijn hopen we de klagers meer bekend te maken met Zomercarnaval en hopen we dat ze het zó naar hun zin hebben dat ze klagen achterwege laten”.

 

“De klachten gaan over van alles, dus proberen een zo aangepast mogelijk carnaval te bieden. De muziek is niet te hard, niet te Caraïbisch, met niet teveel bass en hebben een hoog meezing gehalte. De vrouwen zijn niet te oud, met niet te weinig voorgevel en zijn niet te donker”. Voor wat dat laatste betreft is het even afwachten of de vroegere klachten nu niet vervangen gaan worden door andere klachten. Woensdag: “Misschien krijgen we nu #metoo klachten en klachten over racisme. Maar we zullen zien en goed beoordelen wat zwaarder weegt, om een zo gebalanceerd mogelijk carnaval te gaan krijgen, zonder klachten”.

 


Disclaimer
Schuiven naar boven