Mooiste vrouw van Rotterdam doceert genderdiversiteit op basisscholen

Jasmijn van Bruggen, naar eigen zeggen de mooiste vrouw van Rotterdam, doceert sinds deze zomer genderdiversiteit aan leerlingen van diverse Rotterdamse basisscholen. Dit tot grote tevredenheid van alle ouders. Osman Çelik, die drie kinderen op de basisschool heeft en die alle drie les krijgen van Jasmijn: “Geweldig! Mijn kinderen wisten daar helemaal niets van, genderdiversiteit. Nu weten ze dat er meer vissen in de zee zwemmen dan alleen mannetjes en vrouwtjes vissen! Jasmijn doet het fantastisch en heeft zelfs mijn vrouw en mij nog het één en ander kunnen bijbrengen”.

Ook de kinderen zelf zijn enthousiast. Kevin op basisschool de Trappelaar: “Juf Jasmijn is lief en heel erg slim. En ik vind het leuk dat zij ook nog eens de mooiste vrouw van Rotterdam is. Zij kan ons heel veel leren waar wij later heel veel aan zullen hebben”.

Jasmijn is de eerste juf in Rotterdam die speciaal is aangenomen om voorlichting aan kinderen te geven over het onderwerp. Als het goed bevalt wordt er nagedacht over dit soort docenten voor kleuters en peuters.


Disclaimer
Schuiven naar boven