Carlos van der Plas van MMM wil meer melkmannen in de regering

Carlos van der Plas van Meer Melk Mannen (MMM) is kort en bondig: “Er moeten gewoon meer melkmannen in de regering want die zijn er nog niet. Punt uit!”. De vrolijke vijftiger richtte onlangs een politieke partij op uit onvrede over hoe melkmannen in Nederland behandeld worden en hoe ondervertegenwoordigd ze zijn op belangrijke plekken.

“Het is gewoon niet te geloven,” zegt Carlos fanatiek. “Hele generaties zijn groot geworden dankzij melk van de melkman en als dank mogen we ons mond houden bij belangrijke maatschappelijke onderwerpen. Zonder melkman was er niemand groot geworden, vergeet dat niet!”.

Carlos (melk)boert goed. Hij heeft al diverse melkmannen bereid gevonden om mee te doen met zijn partij. Hij verklaart: “En dat was ook nog eens geen makkie, die melkmannen zoeken, want het is een uitstervend beroep. Geheel onterecht!”.

Op de vraag of hij niet teveel een ‘one issue partij’ is antwoordt hij ontkennend: “Nee hoor, wij richten onszelf dan wel op melkmannen, maar ook als je gewoon een man bent, dus zonder melk ervoor, dan zit je bij ons ook goed. We zullen ook opkomen voor overige mannen”. Daarom roepen we alle mannen op om te stemmen op de MMM.

Ten slotte heeft Carlos nog een primeur voor ons: “Wij hebben oud-politicus Hans Wiegel bereid gevonden om primier te worden als wij de verkiezingen winnen. Blijkt dat hij ook gek is op melk… wist ik niet eens”.


Disclaimer
Schuiven naar boven