Leroy lijkt als twee druppels op André van Duin en heeft daar dagelijks last van

Er zijn dagen dat hij de deur niet uitkomt. Zo bang is hij dat hij weer iemand tegenkomt die hem verwart met de bekende Nederlandse komiek/presentator. Leroy is ongewild een dubbelganger van de bekende Rotterdammer en baalt daar dagelijks van.

Voor de sympathieke man begon het allemaal toen hij 25 jaar geleden verhuisde van Paramaribo in Suriname, naar een flatje in Rotterdam Feijenoord. Ik was nog maar koud het vliegtuig uit en iemand riep: “Met je grote bloemkolen!!” naar me. Ik snapte er niets van, maar dacht dat het een incident was.

Maar niets was minder waar. “Willempie!”, “Er staat een paard in de gang!!” en de laatste jaren: “Bakkers klaar, bakken maar…”, Leroy krijgt het dagelijks naar zijn hoofd. “Na een paar weken ben je dat wel zat, maar ik heb dat dus al 25 jaar.”, zegt Leroy met gebogen hoofd.

Op de vraag of hij wil poseren met een helm op en een bloemkool in zijn hand voor de foto bij dit stukje ontsteekt hij eerst in woede. Na te zijn gekalmeerd geeft hij toch toe en zegt: “Oké, maar effe wachten…”


Disclaimer
Schuiven naar boven