Hans Klok laat buslijn 38 verdwijnen in Crooswijk, bejaarde kerkhofgangers verdrietig

Hans Klok heeft vorige week bus 38 in Crooswijk weggetoverd. In heel de wijk is er geen bus meer te vinden. Dit tot groot verdriet van oudere kerkhofgangers die nu een andere manier moeten zoeken om bij de ingang van de begraafplaats te komen. Zij smeken Hans Klok om hun bus weer terug te toveren.

“We zijn al het pispaaltje van Rotterdam, die bus ging al veel minder rijden en op sommige momenten zag je hem al helemaal niet meer, maar nu zijn we helemaal de Sjaak. Het enige OV dat we nu in Crooswijk nog hebben is tramlijn 8 die een omleiding rijdt”. Aldus Jacques Bami, Crooswijker in hart en nieren.

“Buiten die Klok, weet niemand waar die bus is gebleven. Bij de haltes staat dat hij weg is, maar dat hadden we zelf ook al gezien en op de website van de RET staat dat hij nog gewoon braaf zijn omleiding rijdt (alweer een omleiding, alweer ja)”. En die hele Hans Klok figuur hebben we sinds het verdwijnen niet meer gezien, dus zeg maar hoe we het moeten oplossen?”

Hans Klok is niet bereikbaar voor commentaar en vanwege personeelstekort was er bij de RET geen woordvoerder beschikbaar om ons te woord te staan.

Het moment waarop Crooswijk zonder busverbinding kwam te zitten

Disclaimer
Schuiven naar boven