Hans Klok tovert bus 38 weer terug in Crooswijk

Hans Klok heeft vanmorgen in Crooswijk bus 38 weer terug getoverd. De bus was sinds juli van dit jaar spoorloos verdwenen en Klok werd daar, omdat er aanvankelijk van RET-zijde geen verklaring voor gegeven werd, eerder al voor verantwoordelijk gehouden.

Klok: “Ja, klopt, dat was ik ook. Maar ik deed dat wel in opdracht van een opdrachtgever die graag anoniem wil blijven. De reden die ze me toen gaven was omdat er geen chauffeurs meer waren die met die bus konden rijden. Het lukte me toen niet om er chauffeurs bij te toveren, dus toen kozen we maar voor het wegtoveren van de hele buslijn.”

Het publiek in Crooswijk is blij, maar ook de senioren van buiten de wijk die graag de twee begraafplaatsen willen blijven bezoeken zijn verheugd. Eerder werd al gekozen voor een noodoplossing door de Crooswijkers zelf, maar dit is volgens alle betrokkenen beter.

Een begraafplaatsbezoeker: “Wij zijn meneer Klok bijzonder dankbaar en misschien moet hem gevraagd worden om ook eens te kijken naar het ziekenfonds, de postkantoren, de gulden, de giro en de verzorgingshuizen. Als hij dat allemaal terug kan toveren mag hij van mij ook meteen premier van dit land worden.”


Disclaimer
Schuiven naar boven